Logo Silent Disco

Dé officiële silent disco

Direct een Silent Disco set huren

Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland

Silent disco huren in Eindhoven
Roller disco - silent disco
Stel je voor: een feest waar de muziek nooit stopt, de dansvloer altijd vol is, en toch kan iedereen met elkaar praten. Dat is de magie van een Silent Disco en het is nu direct binnen handbereik!

Waarom Silent disco sets huren bij ons?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

De silent disco sensatie!

Bij het huren van onze Silent Disco set, stap je een wereld binnen waar muziek en plezier centraal staan.

Of het nu een intieme familiebijeenkomst is, een bruisend bedrijfsfeest of een spontane avond met vrienden, onze Silent Disco koptelefoons brengen iedereen samen in deze unieke belevenis.

Jouw muziekwereld

Met een simpele druk op de knop kiest elke gast zijn favoriete muziek. Geluidsbeperkingen? Geen zorg! Onze koptelefoons bieden een krachtige muziekervaring zonder externe geluidsoverlast.

Dit betekent dat je feest overal en op elk moment kan plaatsvinden, zonder grenzen, terwijl toch iedereen hun eigen muziekkeuze kan behouden.

HOE WERKT EEN SILENT DISCO SET

Direct een Silent Disco huren is een belofte.
Wij maken het gemakkelijk:

Het begint allemaal met ‘Plug & Play’: sluit de muziekbron aan op onze zender, plug het in, en je bent klaar om te starten. Geen ingewikkelde installatie, gewoon simpel en snel.

Terwijl de gasten arriveren, pakken ze de koptelefoons – elk in een eigen kleur. Deze kleuren staan voor verschillende muziekkanalen, waardoor elke gast zijn eigen muziekstijl kan kiezen. Dankzij de draadloze verbinding heeft iedereen de vrijheid om zelf het volume te regelen, zonder beperkt te worden door kabels of een centrale muziekbron.

Het bijzondere aan deze avond is de diversiteit. Mensen dansen samen, elk op hun eigen ritme en melodie. De koptelefoons lichten op in verschillende kleuren, wat zorgt voor een kleurrijk effect op de dansvloer.

Bekijk onze video!

Bij Silentdisco.nl bieden we de laagste prijs en beste kwaliteit koptelefoons aan, met een heldere en krachtige geluidskwaliteit. Daarnaast staan we altijd klaar om je te helpen bij het huren en gebruiken van de koptelefoons. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of openbare evenementen, een Silent Disco is altijd een garantie voor feest, dans en muziek voor iedereen. Probeer het zelf uit en ontdek hoe leuk en eenvoudig een Silent Disco werkt!

Video afspelen

MATERIALEN VOOR HET HUREN VAN EEN SILENT DISCO

silent disco koptelefoon

Silent disco koptelefoon

Dé koptelefoon met keuze uit drie verschillende kanalen en LED kleur!
Silent disco set huren

Standaard zender

De (standaard) zender om het geluidssignaal naar de koptelefoons te sturen.
Silent disco set huren

Mobiele zender

De ‘mobiele’ zender met ingebouwde accu en microfoon. Voor een mobiele silent disco als er even geen 230V is.
Silent disco set huren

Kabels

Alle kabels en verloopjes die je eventueel nodig hebt.

DIRECT EEN SILENT DISCO HUREN: MEER DAN ALLEEN EEN SILENT DISCO FEEST

Silent disco huren

Silent disco huren

De traditionele silent disco huren, met een koptelefoon en een keuze uit drie verschillende muziekkanalen. Iedereen kiest zelf waar ze naar luisteren. Garantie voor een top feest waar je met iedereen kan dansen, zonder dat de buren er last van hebben!

Silent koptelefoon

Silent Excursie/Rondleiding

Een rondleiding door een museum, een wandeling door de stad of een kroegentocht. Met onze mobiele zender (met ingebouwde accu) en silent disco koptelefoons, wordt er zo een andere twist gegeven aan een rondleiding of stadswandeling!
Silent disco yoga

Silent Disco Yoga

Met onze mobiele zender kan er overal, bijvoorbeeld midden in een openbaar park, een silent yoga worden opgezet. De instructrice/instructeur kan door middel van de microfoon de deelnemers toespreken en iedereen zit in zijn/haar wereld zonder storende omgevingsgeluiden.
Silent disco voor school

Silent Cinema

Silent cinema is de uitkomst voor een bioscoop op een buiten locatie/in de open lucht. Het kan ook gebruikt worden voor een binnenzaal waar je veel last hebt van geluiden van buiten de zaal. Met een koptelefoon word je niet afgeleid!
Schermafbeelding 2023-05-09 om 15.33.07

Silent Presentatie/Seminar

Door middel van silent presentatie/seminar is het mogelijk om meerdere presentaties tegelijkertijd in dezelfde ruimte te geven. Ook kan er door middel van het gebruik van de drie kanalen presentatie worden gehouden in verschillende talen als hier behoefte aan is. (Op de foto is een presentatie op bevrijdingsdag 2023 met de burgemeester van Amsterdam Femke Halsema)

Silent disco koptelefoons

Silent Disco Fitness

De fitness silent disco is een combinatie van silent disco en fitness. Je luistert naar je favoriete muziek genre en de fitness instructeur kan opdrachten via zijn microfoon versturen. In de sportschool of in de open lucht!

DIRECT EEN SILENT DISCO HUREN? DEZE VRAGEN KRIJGEN WIJ VAAK!

Hoe lang gaat accu van een koptelefoon mee?

De accu gaat ongeveer 6-8 uur mee, meer dan voldoende voor een mooi feest! Wil je voor meerdere dagen een silent disco huren? Dan sturen wij ook opladers mee.

Hoe kan ik de koptelefoons retour sturen?

Als je er voor kiest dat de koptelefoons bezorgd worden, krijg je met de bestelling een retour verzendlabel meegeleverd.

Hoe groot is het bereik van de zender/transmitter?

De zender heeft ongeveer een bereik van 300 meter. Als er veel muren tussen de zender en ontvanger(koptelefoon) staan kan dit minder zijn.

Waarom heb ik eventueel meer zenders nodig?

Wil je gebruik maken van meerdere kanalen, dan heb je meer zenders nodig (tot maximaal 3). Elke zender heeft zijn eigen afspeelbron nodig.

Wanneer krijg ik de koptelefoons binnen?

De doos met koptelefoons ontvang je 1 á 2 dagen voor het evenement. De eerste werkdag na het evenement moet je ze retour sturen.

Wat als ik niet thuis ben als de koptelefoons worden bezorgd?

Geef met je bestelling aan of je de koptelefoons bij je thuis wil laten afleveren of bij een ophaallocatie bij je in de buurt.
×