Logo Silent Disco

Silent Disco Box huren

Wij geloven dat elk feest uniek moet zijn. We bieden premium silent disco sets te huur aan, zodat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, zonder geluidsoverlast voor de omgeving. Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken? 

Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland

Waarom een silent disco set huren bij ons?

Hoe werkt een silent disco huren?

Een silent disco biedt de ultieme feestbeleving voor elke gelegenheid! Of je nu een familiebijeenkomst, bedrijfsfeest of gewoon een gezellige avond met vrienden organiseert, onze Silent Disco hoofdtelefoons zijn de perfecte oplossing.
Vraag je offerte aan, ontvang de koptelefoons 1 à 2 werkdagen voor het evenement en op de avond zelf sluit de DJ of muziekbron aan op een zender die vervolgens in het stopcontact gestoken wordt. De koptelefoon verbindt vervolgens draadloos met deze zender, waardoor je jouw eigen muziek en het volume daarvan kunt regelen.
Met onze Silent Disco koptelefoons hoef je je geen zorgen te maken over lawaai en kun je altijd feesten. Heb je een vraag en staat het antwoord er niet tussen? Kijk dan eens bij onze FAQ of neem gezellig contact met ons op, vinden we leuk!

Zet je schrap voor een unieke feest ervaring. Huur vandaag nog jouw silent disco set met hoofdtelefoons bij Silentdisco.nl en laat je gasten dansen zoals ze nog nooit hebben gedaan! 

Hoe organiseer je een silent disco?

Het werkt als volgt: de DJ of muziekbron sluit aan op een zender die vervolgens in het stopcontact gestoken wordt. De koptelefoon verbindt vervolgens draadloos met deze zender, waardoor je jouw eigen muziek en het volume daarvan kunt regelen.
De koptelefoons hebben verschillende kleuren en er kunnen meerdere zenders worden gebruikt, waardoor er meerdere muziekkanalen beschikbaar zijn. Zo kan iedereen zijn eigen muziekkeuze horen, waardoor er een unieke sfeer ontstaat. 

Wat zit er in een silent disco set?

  1. Draadloze koptelefoons (tot 300m) met een lange batterijduur.
    Volledig opgeladen bij ontvangst, 6 – 8 uur lang feesten, we kunnen zelfs opladers meesturen voor een feest van meerdere dagen;
  2. Standaard zender: Met onze sets kun je verschillende muziekkanalen tegelijk afspelen. Perfect voor diverse muzieksmaken;
  3. Oplaadstations voor de koptelefoons (op aanvraag);
  4. Duidelijke instructies voor snelle en eenvoudige installatie.

    Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid. We adviseren je ook graag over welke set het beste bij jouw evenement past, vinden we leuk!

 

MATERIALEN VOOR HET HUREN VAN EEN SILENT DISCO

silent disco koptelefoon

Silent disco koptelefoon

Dé koptelefoon met keuze uit drie verschillende kanalen en LED kleur!
Silent disco set huren

Standaard zender

De (standaard) zender om het geluidssignaal naar de koptelefoons te sturen.
Silent disco set huren

Mobiele zender

De ‘mobiele’ zender met ingebouwde accu en microfoon. Voor een mobiele silent disco als er even geen 230V is.
Silent disco set huren

Kabels

Alle kabels en verloopjes die je eventueel nodig hebt.

Bekijk onze video!

Bij Silentdisco.nl bieden we de laagste prijs en beste kwaliteit koptelefoons aan, met een heldere en krachtige geluidskwaliteit. Daarnaast staan we altijd klaar om je te helpen bij het huren en gebruiken van de koptelefoons. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of openbare evenementen, een Silent Disco is altijd een garantie voor feest, dans en muziek voor iedereen. Probeer het zelf uit en ontdek hoe leuk en eenvoudig een Silent Disco werkt!

×