Logo Silent Disco

Silent Disco voor een bruiloft

Jouw unieke bruiloft met Silent Disco

Elke bruiloft is uniek en met onze premium Silent Disco sets maak je jouw speciale dag nog onvergetelijker. Geniet van een bruiloft zonder de zorgen van geluidsoverlast, perfect voor elke trouwlocatie. Met onze laagste prijsgarantie van slechts €2,95 excl. btw per koptelefoon, garanderen wij de beste deal voor jouw droomdag. Kies Silentdisco.nl voor de laagste prijs – vind je ergens anders een goedkopere offerte, dan doen wij je een nog beter aanbod.

Waarom een silent disco set huren bij ons?

Hoe werkt een silent disco huren?

Silent Disco op jouw bruiloft biedt een unieke danservaring. Vraag je offerte aan, ontvang de koptelefoons 1 à 2 werkdagen voor de bruiloft en laat de DJ of muziekbron eenvoudig aansluiten op onze zender.

De koptelefoons verbinden draadloos voor een persoonlijke muziekervaring en op de avond zelf sluit de DJ of muziekbron aan op een zender die vervolgens in het stopcontact gestoken wordt. De koptelefoon verbindt vervolgens draadloos met deze zender, waardoor je jouw eigen muziek en het volume daarvan kunt regelen.

Met onze Silent Disco koptelefoons hoef je je geen zorgen te maken over lawaai en kun je altijd feesten. Heb je een vraag en staat het antwoord er niet tussen? Kijk dan eens bij onze FAQ of neem gezellig contact met ons op, vinden we leuk!

Zet je schrap voor een unieke feest ervaring. Huur vandaag nog jouw silent disco set met hoofdtelefoons bij Silentdisco.nl en laat je gasten dansen zoals ze nog nooit hebben gedaan! 

Waarom maakt een Silent Disco jouw bruiloft uniek?

Een bruiloft is een van de meest memorabele momenten in iemands leven en een bruiloft met Silent Disco maakt deze gelegenheid nog specialer. Van romantische liedjes tot techno, onze koptelefoons hebben verschillende frequenties waardoor de DJ aan elke muzieksmaak van jouw gasten kan voldoen. Of je nu jonge neefjes en nichtjes hebt of opa’s en oma’s, iedereen kan zelf hun favoriete muziek kiezen. Ook creëert dit een intieme en magische sfeer, zonder luidruchtige speakers of een harde bass. Wanneer je de koptelefoon af zet, kun je gemakkelijk met elkaar praten op een normaal niveau of wanneer je juist de koptelefoon op zet, met het hoogste volume, kan je helemaal opgaan in jouw favoriete nummer. 

Een silent disco geeft ook veel flexibiliteit in locatie en tijdstip. Doordat de omgeving geen geluidsoverlast ervaart van jouw muziek, kun je in een tuin, openbaar park, op een strand of zelfs in een historische zaal trouwen. Niemand zal last hebben van jouw muziek en jullie zullen geen beperkingen ervaren van omliggende woonomgevingen, een silent disco past zich moeiteloos aan elke locatie aan. Dit geldt ook voor milieuvriendelijkheid, wanneer je ervan droomt om te trouwen op een locatie midden in de natuur, kun je met een silent disco set respectvol omgaan met geluidsbeperkingen. 

Laten we vooral niet vergeten te benoemen dat een silent disco ook zorgt voor geweldige foto’s en video’s. Elke frequentie komt met zijn eigen kleur, waardoor de foto’s erg kleurrijk en uniek worden. Daarnaast danst een gast, luisterend naar Techno, op een heel andere manier dan een gast die kiest voor een romantische ballade. Dit geeft onvergetelijke sfeerbeelden en genoeg input voor een geweldige aftermovie! Het is een gegarandeerd gespreksonderwerp en een unieke ervaring voor jullie gasten om te delen. 

Met Silent Disco zorg je voor een trouwfeest dat niet alleen uniek en persoonlijk is, maar ook een blijvende indruk achterlaat bij al je gasten. Laat je gasten dansen op het ritme van hun eigen muziekkeuze en creëer een viering die zowel intiem als bruisend is. Onze koptelefoons zijn gebruiksvriendelijk en veilig, waardoor je zonder zorgen kunt genieten van je grote dag.

Gegarandeerd de goedkoopste van Nederland

Hoe organiseer je een silent disco?

Het werkt als volgt: de DJ of muziekbron sluit aan op een zender die vervolgens in het stopcontact gestoken wordt. De koptelefoon verbindt vervolgens draadloos met deze zender, waardoor je jouw eigen muziek en het volume daarvan kunt regelen.
De koptelefoons hebben verschillende kleuren en er kunnen meerdere zenders worden gebruikt, waardoor er meerdere muziekkanalen beschikbaar zijn. Zo kan iedereen zijn eigen muziekkeuze horen, waardoor er een unieke sfeer ontstaat. 

Wat zit er in een silent disco set?

  1. Draadloze koptelefoons (tot 300m) met een lange batterijduur.
    Volledig opgeladen bij ontvangst, 6 – 8 uur lang feesten, we kunnen zelfs opladers meesturen voor een feest van meerdere dagen;
  2. Standaard zender: Met onze sets kun je verschillende muziekkanalen tegelijk afspelen. Perfect voor diverse muzieksmaken;
  3. Oplaadstations voor de koptelefoons (op aanvraag);
  4. Duidelijke instructies voor snelle en eenvoudige installatie.

    Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid. We adviseren je ook graag over welke set het beste bij jouw evenement past, vinden we leuk!

 

Bekijk onze video!

Bij Silentdisco.nl bieden we de laagste prijs en beste kwaliteit koptelefoons aan, met een heldere en krachtige geluidskwaliteit. Daarnaast staan we altijd klaar om je te helpen bij het huren en gebruiken van de koptelefoons. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of openbare evenementen, een Silent Disco is altijd een garantie voor feest, dans en muziek voor iedereen. Probeer het zelf uit en ontdek hoe leuk en eenvoudig een Silent Disco werkt!

MATERIALEN VOOR HET HUREN VAN EEN SILENT DISCO

silent disco koptelefoon

Silent disco koptelefoon

Dé koptelefoon met keuze uit drie verschillende kanalen en LED kleur!
Silent disco set huren

Standaard zender

De (standaard) zender om het geluidssignaal naar de koptelefoons te sturen.
Silent disco set huren

Mobiele zender

De ‘mobiele’ zender met ingebouwde accu en microfoon. Voor een mobiele silent disco als er even geen 230V is.
Silent disco set huren

Kabels

Alle kabels en verloopjes die je eventueel nodig hebt.
×