Logo Silent Disco

Dé officiële silent disco

Silent disco huren België

Gegarandeerd de goedkoopste van België

Met Silent Disco België, onderdeel van het Nederlandse Silentdisco.nl, ben je verzekerd van een onvergetelijke ervaring!

Silent disco huren in Eindhoven
Silent disco huren

Waarom kiezen voor onze silent disco koptelefoons?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

De ultieme feestbeleving

Een silent disco biedt de ultieme feestbeleving voor elke gelegenheid! Of je nu een familiebijeenkomst, bedrijfsfeest of gewoon een gezellige avond met vrienden organiseert, onze Silent Disco koptelefoons zijn de perfecte oplossing.

Een Silent Disco is de ultieme oplossing voor feesten waar geluidsbeperkingen gelden. Het concept is eenvoudig: iedereen danst op zijn eigen muziek, via een koptelefoon. Zo kun je elkaar horen en zien, terwijl jouw favoriete muziek danst. 

Met onze Silent Disco koptelefoons hoef je je geen zorgen te maken over lawaai en kun je altijd feesten. 

Hoe werkt het?

 

De setup voor een silent disco is verrassend eenvoudig. Wij leveren een zender die aangesloten wordt op de DJ of muziekbron. De koptelefoons verbinden draadloos met deze zender, waardoor elke gast zijn eigen muziekkeuze en volume kan regelen. Dit biedt de vrijheid om te dansen op verschillende muziekstijlen, wat zorgt voor een unieke en diverse feest ervaring.

De koptelefoons hebben verschillende kleuren en er kunnen meerdere zenders worden gebruikt, waardoor er meerdere muziekkanalen beschikbaar zijn. Zo kan iedereen zijn eigen muziekkeuze horen, waardoor er een unieke sfeer ontstaat.

Ontdek onze kwaliteit in deze video!

Bij Silentdisco.nl bieden we de laagste prijs en beste kwaliteit koptelefoons aan, met een heldere en krachtige geluidskwaliteit. Daarnaast staan we altijd klaar om je te helpen bij het huren en gebruiken van de koptelefoons. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of openbare evenementen, een Silent Disco is altijd een garantie voor feest, dans en muziek voor iedereen. Probeer het zelf uit en ontdek hoe leuk en eenvoudig een Silent Disco werkt!

Video afspelen

MATERIALEN VOOR HET HUREN VAN EEN SILENT DISCO

silent disco koptelefoon

Silent disco koptelefoon

Dé koptelefoon met keuze uit drie verschillende kanalen en LED kleur!

Silent disco set huren

Standaard zender

De (standaard) zender om het geluidssignaal naar de koptelefoons te sturen.

Silent disco set huren

Mobiele zender

De ‘mobiele’ zender met ingebouwde accu en microfoon. Voor een mobiele silent disco als er even geen 230V is.

Silent disco set huren

Kabels

We leveren alle benodigde kabels en adapters voor een soepele ervaring.

SILENT DISCO HUREN: VOOR MEER DAN ALLEEN EEN SILENT DISCO FEEST

Silent disco huren

Silent disco huren

De traditionele silent disco huren, met een koptelefoon en een keuze uit drie verschillende muziekkanalen. Iedereen kiest zelf waar ze naar luisteren. Garantie voor een top feest waar je met iedereen kan dansen, zonder dat de buren er last van hebben!

Silent koptelefoon

Silent Excursie/Rondleiding

Een rondleiding door een museum, een wandeling door de stad of een kroegentocht. Met onze mobiele zender (met ingebouwde accu) en silent disco koptelefoons, wordt er zo een andere twist gegeven aan een rondleiding of stadswandeling!
Silent disco yoga

Silent Disco Yoga

Met onze mobiele zender kan er overal, bijvoorbeeld midden in een openbaar park, een silent yoga worden opgezet. De instructrice/instructeur kan door middel van de microfoon de deelnemers toespreken en iedereen zit in zijn/haar wereld zonder storende omgevingsgeluiden.
Silent disco voor school

Silent Cinema

Silent cinema is de uitkomst voor een bioscoop op een buiten locatie/in de open lucht. Het kan ook gebruikt worden voor een binnenzaal waar je veel last hebt van geluiden van buiten de zaal. Met een koptelefoon word je niet afgeleid!
Schermafbeelding 2023-05-09 om 15.33.07

Silent Presentatie/Seminar

Door middel van silent presentatie/seminar is het mogelijk om meerdere presentaties tegelijkertijd in dezelfde ruimte te geven. Ook kan er door middel van het gebruik van de drie kanalen presentatie worden gehouden in verschillende talen als hier behoefte aan is. (Op de foto is een presentatie op bevrijdingsdag 2023 met de burgemeester van Amsterdam Femke Halsema)

Silent disco koptelefoons

Silent Disco Fitness

De fitness silent disco is een combinatie van silent disco en fitness. Je luistert naar je favoriete muziek genre en de fitness instructeur kan opdrachten via zijn microfoon versturen. In de sportschool of in de open lucht!

Silent disco huren? Deze vragen krijgen wij vaak!

Hoe lang gaat accu van een koptelefoon mee?

De accu gaat ongeveer 6-8 uur mee, meer dan voldoende voor een mooi feest! Wil je voor meerdere dagen een silent disco huren? Dan sturen wij ook opladers mee.

Hoe kan ik de koptelefoons retour sturen?

Als je er voor kiest dat de koptelefoons bezorgd worden, krijg je met de bestelling een retour verzendlabel meegeleverd.

Hoe groot is het bereik van de zender/transmitter?

De zender heeft ongeveer een bereik van 300 meter. Als er veel muren tussen de zender en ontvanger(koptelefoon) staan kan dit minder zijn.

Waarom heb ik eventueel meer zenders nodig?

Wil je gebruik maken van meerdere kanalen, dan heb je meer zenders nodig (tot maximaal 3). Elke zender heeft zijn eigen afspeelbron nodig.

Wanneer krijg ik de koptelefoons binnen?

De doos met koptelefoons ontvang je 1 á 2 dagen voor het evenement. De eerste werkdag na het evenement moet je ze retour sturen.

Wat als ik niet thuis ben als de koptelefoons worden bezorgd?

Geef met je bestelling aan of je de koptelefoons bij je thuis wil laten afleveren of bij een ophaallocatie bij je in de buurt.

Wij leveren met veel enthousiasme in o.a. Antwerpen, Gent, Charleroi, Luik & Brussel.

×