Logo Silent Disco

Dé officiële silent disco

Silent Disco huren in Rotterdam

Voor meer dan alleen een Silent Disco Feest in Rotterdam

Silent disco huren in Eindhoven
Silent disco huren

Waarom Silent disco koptelefoons huren bij ons?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

De ultieme feestbeleving

Een silent disco biedt de ultieme feestbeleving voor elke gelegenheid! Of je nu een familiebijeenkomst, bedrijfsfeest of gewoon een gezellige avond met vrienden organiseert, onze Silent Disco koptelefoons zijn de perfecte oplossing.

Een Silent Disco is de ultieme oplossing voor feesten waar geluidsbeperkingen gelden. Het concept is eenvoudig: iedereen danst op zijn eigen muziek, via een koptelefoon. Zo kun je elkaar horen en zien, terwijl jouw favoriete muziek danst. 

Met onze Silent Disco koptelefoons hoef je je geen zorgen te maken over lawaai en kun je altijd feesten. 

HOE WERKT EEN SILENT DISCO HUREN?

Het werkt als volgt: de DJ of muziekbron sluit aan op een zender die vervolgens in het stopcontact gestoken wordt. De koptelefoon verbindt vervolgens draadloos met deze zender, waardoor je jouw eigen muziek en het volume daarvan kunt regelen.

De koptelefoons hebben verschillende kleuren en er kunnen meerdere zenders worden gebruikt, waardoor er meerdere muziekkanalen beschikbaar zijn. Zo kan iedereen zijn eigen muziekkeuze horen, waardoor er een unieke sfeer ontstaat.  

Bekijk onze video!

Bij Silentdisco.nl bieden we de laagste prijs en beste kwaliteit koptelefoons aan, met een heldere en krachtige geluidskwaliteit. Daarnaast staan we altijd klaar om je te helpen bij het huren en gebruiken van de koptelefoons. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of openbare evenementen, een Silent Disco is altijd een garantie voor feest, dans en muziek voor iedereen. Probeer het zelf uit en ontdek hoe leuk en eenvoudig een Silent Disco werkt!

Video afspelen

MATERIALEN VOOR HET HUREN VAN EEN SILENT DISCO

silent disco koptelefoon

Silent disco koptelefoon

Dé koptelefoon met keuze uit drie verschillende kanalen en LED kleur!
Silent disco set huren

Standaard zender

De (standaard) zender om het geluidssignaal naar de koptelefoons te sturen.
Silent disco set huren

Mobiele zender

De ‘mobiele’ zender met ingebouwde accu en microfoon. Voor een mobiele silent disco als er even geen 230V is.
Silent disco set huren

Kabels

Alle kabels en verloopjes die je eventueel nodig hebt.

Wij verhuren een silent disco in heel Nederland: Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Groningen, Arnhem, Nijmegen, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Tilburg, Enschede, Leeuwarden, Almere, Breda, Eindhoven

×