Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #14: Boot

Een silent disco op een boot is een unieke en onvergetelijke ervaring. Terwijl de boot over het water glijdt, dansen de gasten op hun favoriete nummers met hun draadloze koptelefoons op. Het geluid van de muziek blijft zo beperkt tot de oren van de feestgangers, waardoor er geen geluidsoverlast ontstaat voor andere boten op het water. De sfeer op het water, het uitzicht op de omgeving en de gezelligheid van het dansen zorgen voor een bijzondere en intieme ervaring. Of je nu een verjaardagsfeestje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest organiseert, een silent disco op een boot is een geweldige optie om een ​​onvergetelijk evenement te creëren.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×