Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #16: Botanische tuin

Een silent disco organiseren in een botanische tuin is een unieke en sfeervolle ervaring. De serene omgeving van de tuin, met al zijn prachtige planten en bloemen, zorgt voor een rustgevende achtergrond voor de dansende menigte. De stille discoapparatuur maakt het mogelijk om te genieten van de muziek zonder de rust en stilte van de omgeving te verstoren. Bovendien biedt de tuin veel ruimte om te dansen en te bewegen, en kunnen gasten tussen het dansen door ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Een silent disco in de botanische tuin is dan ook een unieke manier om de schoonheid van de natuur en de vreugde van muziek samen te brengen en een onvergetelijke ervaring te creëren.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×