Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #24: Dierentuin

Een silent disco in de dierentuin is een unieke ervaring die de bezoekers zeker niet snel zullen vergeten. Het idee van dansen tussen de exotische dieren en de prachtige natuur om je heen is een geweldige manier om de dierentuin op een andere manier te beleven. Door het gebruik van draadloze koptelefoons kan de muziek luid en duidelijk worden gehoord zonder dat de dieren worden gestoord. Dit creëert een intieme sfeer waarbij de dansvloer een uniek contrast vormt met de omgeving. Het organiseren van een silent disco in de dierentuin kan een fantastische manier zijn om bezoekers te vermaken en tegelijkertijd bewustzijn te creëren over de natuurlijke omgeving en de wilde dieren die erin leven.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×