Logo Silent Disco

Dé officiële silent disco

Silent disco koptelefoons huren

Voor meer dan alleen een Silent Disco Feest

TIP!

Wist je dat wij een ophaallocatie hebben in Amsterdam? Wil je vandaag nog jouw koptelefoons ophalen? Dat kan! Stuur ons een berichtje. 

Silent disco huren in Eindhoven
Silent disco huren
Silent disco thuis

Waarom Silent disco koptelefoons huren bij ons?

Wij geloven dat elk feest uniek moet zijn. We bieden een premium silent disco koptelefoons te huur aan, zodat jouw evenement een onvergetelijke ervaring wordt, zonder geluidsoverlast voor de omgeving. 

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is voor het huren van deze koptelefoons, geven wij je een nog beter aanbod.

Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

HOE WERKT EEN SILENT DISCO SET?

Het werkt als volgt: de DJ of muziekbron sluit aan op een zender die vervolgens in het stopcontact gestoken wordt. De koptelefoon verbindt vervolgens draadloos met deze zender, waardoor je jouw eigen muziek en het volume daarvan kunt regelen.
De koptelefoons hebben verschillende kleuren en er kunnen meerdere zenders worden gebruikt, waardoor er meerdere muziekkanalen beschikbaar zijn. Zo kan iedereen zijn eigen muziekkeuze horen, waardoor er een unieke sfeer ontstaat.

Bekijk onze video!

Bij Silentdisco.nl bieden we de laagste prijs en beste kwaliteit koptelefoon aan, met een heldere en krachtige geluidskwaliteit en staan we altijd klaar om je te helpen bij het bestellen, huren en gebruiken van de koptelefoons. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of openbare evenementen, een Silent Disco is altijd een garantie voor feest, dans en muziek voor iedereen. Probeer het zelf uit en ontdek hoe leuk en eenvoudig een Silent Disco werkt!

Neem contact met ons op voor de beschikbaarheid. We adviseren je ook graag over welke set het beste bij jouw evenement past, vinden we leuk!

Video afspelen

MATERIALEN VOOR HET HUREN VAN EEN SILENT DISCO

silent disco koptelefoon

Silent disco koptelefoon

Dé koptelefoon met keuze uit drie verschillende kanalen en LED kleur!

Silent disco set huren

Standaard zender

De (standaard) zender om het geluidssignaal naar de koptelefoons te sturen.

Silent disco set huren

Mobiele zender

De ‘mobiele’ zender met ingebouwde accu en microfoon. Voor een mobiele silent disco als er even geen 230V is.

Silent disco set huren

Kabels

Alle kabels en verloopjes die je eventueel nodig hebt.

Zet je schrap voor een unieke feest ervaring.

Bestel vandaag nog jouw silent disco set met hoofdtelefoons bij Silentdisco.nl en laat je vrienden dansen zoals ze nog nooit hebben gedaan!

VOOR MEER DAN ALLEEN EEN SILENT DISCO FEEST

Omdat je voor deze situatie enkel koptelefoons nodig hebt, is het super makkelijk om dit op allerlei verschillende locaties toe te passen. Zoals op een boot wanneer je door de binnenstad vaart en daarmee de muziek beperkt tot de mensen op de boot zelf. Ook kan je dit goed gebruiken wanneer je buren hebt, zodat je een feestje kan houden zonder geluidsoverlast te veroorzaken en je buurman/buurvrouw dus lekker kan slapen en jij een feestje tot diep in de nacht kan geven. Of wat dacht je van een silent excursie en rondleiding? Dit is een greep van de vele voorbeelden die er zijn, ben je benieuwd waar je de silent disco nog meer voor kunt gebruiken?

Lees hier nog meer voorbeelden.

Hoe organiseer je een silent disco?

Een silent disco biedt de ultieme feestbeleving voor elke gelegenheid! Of je nu een familiebijeenkomst, bedrijfsfeest of gewoon een gezellige avond met vrienden organiseert, onze Silent Disco hoofdtelefoons zijn de perfecte oplossing.

Vraag je offerte aan, ontvang de koptelefoons 1 à 2 werkdagen voor het evenement en op de avond zelf sluit de DJ of muziekbron aan op een zender die vervolgens in het stopcontact gestoken wordt. De koptelefoon verbindt vervolgens draadloos met deze zender, waardoor je jouw eigen muziek en het volume daarvan kunt regelen.

Met onze Silent Disco koptelefoons hoef je je geen zorgen te maken over lawaai en kun je altijd feesten. Heb je een vraag en staat het antwoord er niet tussen? Kijk dan eens bij onze FAQ of neem gezellig contact met ons op, vinden we leuk!

Wij verhuren een silent disco in heel Nederland: Rotterdam, Leiden, Amsterdam, Groningen, Arnhem, Nijmegen, Den Haag, Alkmaar, Haarlem, Tilburg, Enschede, Leeuwarden, Almere, Breda, Eindhoven

×