Logo Silent Disco

Silent disco thuis

Silent disco huren voor jouw feest thuis!

Snel geleverd

Razendsnel bij jou thuis geleverd of afgehaald bij één van onze afhaalpunten.

Voor elk feest

Met een minimale afname van 10 koptelefoons zijn wij er voor groot en klein.

Gaan lang mee

De accu gaat ongeveer 6-8 uur mee, meer dan voldoende voor een mooi feest!

Waarom een silent disco feest organiseren?

Met een silent disco haal je niet alleen een unieke ervaring in huis, maar ook een oplossing voor alle locaties waar harde muziek verboden of niet gewenst is, zoals thuis. Door het gebruik van draadloze headsets kunnen de gasten naar hun favoriete muziek luisteren en de voetjes van de vloer laten gaan zonder dat er storende geluiden voor omstanders ontstaan.

Er zijn verschillende redenen waarom mensen ervoor kiezen om een silent disco thuis te houden:

  1. Geen beperkingen op geluid: Als je een feestje wilt geven in een appartement of in een wijk met strikte geluidsnormen, kan een silent disco een oplossing zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over boze buren of een bezoek van de politie vanwege te harde muziek.
  2. Unieke ervaring: Een silent disco is een uniek en leuk concept voor een feestje thuis. Je gasten zullen het ongetwijfeld leuk vinden om deel te nemen aan deze ervaring.
  3. Voor alle leeftijden: Een silent disco is geschikt voor alle leeftijden, omdat je zelf het volume van de muziek kunt regelen. Zo kan iedereen op zijn of haar eigen comfortabele niveau naar de muziek luisteren en dansen.
  4. Gemakkelijk te organiseren: Het huren van een silent disco is gemakkelijk en het bedrijf dat je huurt, zal vaak ook de opbouw en opruiming verzorgen. Je hoeft dus niet veel werk te verzetten om het feestje te organiseren.
  5. Kostenbesparend: In vergelijking met het huren van een professionele DJ of het boeken van een ruimte voor een feestje, kan het huren van een silent disco een kostenbesparende optie zijn. Je hoeft je geen zorgen te maken over dure huurkosten of het betalen van een DJ.

 

Al met al kan een silent disco een leuke en unieke optie zijn voor een feestje thuis, zonder de beperkingen en zorgen die normaal gesproken gepaard gaan met het organiseren van een feest.

Hoe het werkt

De basis van een silent disco koptelefoon is een draadloze ontvanger die verbonden is met een zender. De zender wordt gebruikt om de muziek naar de ontvangers te sturen, terwijl de ontvangers de muziek naar de koptelefoons sturen. De koptelefoons zijn voorzien van oordopjes en een hoofdband, zodat de deelnemers comfortabel kunnen luisteren en dansen. Lees meer over hoe het werkt of bekijk de video.

Video afspelen

Materialen

silent disco koptelefoon

Koptelefoon

Dé koptelefoon met keuze uit drie verschillende kanalen en LED kleur!
Silent disco set huren

Standaard zender

De (standaard) zender om het geluidssignaal naar de koptelefoons te sturen.
Silent disco set huren

Mobiele zender

De ‘mobiele’ zender met ingebouwde accu en microfoon. Voor een mobiele silent disco als er even geen 230V is.
Silent disco set huren

Kabels

Alle kabels en verloopjes die je eventueel nodig hebt.
×