Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #17: Bowlingbaan

Een silent disco op een bowlingbaan is een unieke en leuke manier om een avondje uit te gaan met vrienden of familie. Het idee van dansen terwijl je bowlingschoenen draagt kan een grappige sfeer creëren. Bij een silent disco draagt elke persoon een koptelefoon en kan zo zijn eigen muziek kiezen en genieten van de beats zonder de omgeving te storen. Op de bowlingbaan kan je ook deelnemen aan een competitief potje bowlen terwijl je favoriete nummers door de koptelefoon klinken. Het is een geweldige manier om een ​​sportieve activiteit en muziek te combineren op één locatie en iedereen een leuke en memorabele avond te bezorgen.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×