Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #22: Clubhuis

Een silent disco is een unieke ervaring die steeds populairder wordt als alternatief voor traditionele clubavonden. Het geven van een silent disco in een clubhuis biedt een aantal voordelen. Ten eerste is het een geweldige manier om de ruimte optimaal te benutten, zonder dat er geluidsoverlast voor omwonenden ontstaat. Bovendien kunnen bezoekers zelf het volume van hun koptelefoon aanpassen, waardoor ze volledige controle hebben over hun ervaring. Tot slot biedt een clubhuis vaak de ideale setting voor een silent disco, met een ruime dansvloer, een bar en een gezellige sfeer. Het is dan ook zeker de moeite waard om te overwegen om een silent disco te geven in een clubhuis.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×