Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #23: Daktuin

Een silent disco op een daktuin kan een unieke en bijzondere ervaring zijn. Op een daktuin heb je vaak een prachtig uitzicht en de openluchtsetting zorgt voor een ontspannen sfeer. Bij een silent disco is het publiek uitgerust met draadloze hoofdtelefoons, waardoor iedereen naar dezelfde muziek kan luisteren, zonder dat het geluid door de hele omgeving hoeft te schallen. Dit maakt het perfect voor een evenement op een daktuin, waarbij het volume op een respectvol niveau kan worden gehouden en het geluid niet door de hele buurt te horen is. Daarnaast is het een creatieve manier om het maximale uit de beschikbare ruimte te halen en een onvergetelijk feest te organiseren.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×