Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #25: Escaperoom

Een silent disco in een escaperoom is een unieke en spannende ervaring. Terwijl de deelnemers hun koptelefoons opzetten en genieten van de muziek, zijn ze ook bezig met het oplossen van puzzels en het vinden van aanwijzingen om te ontsnappen uit de kamer. Door de stilte van de koptelefoons kunnen ze zich volledig concentreren op de escaperoom en op de muziek, waardoor het een intensere en meer meeslepende ervaring wordt. Een escaperoom biedt een ideale locatie voor een silent disco omdat de afgesloten ruimte voor een unieke intimiteit zorgt, terwijl het ook de mogelijkheid biedt om samen te werken met anderen om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×