Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #36: Landgoed

Een silent disco op een landgoed is een unieke ervaring. Het rustige en idyllische karakter van het landgoed biedt een mooie setting voor een intiem feestje. Je kunt de koptelefoon opzetten en genieten van je favoriete muziek terwijl je omringd wordt door de natuurlijke schoonheid van het landgoed. Dit is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van de stad en te ontspannen in een rustige omgeving terwijl je toch feest. Je kunt dansen onder de sterrenhemel of onder een schaduwrijk bladerdak, afhankelijk van het seizoen en de tijd van de dag. Of je nu een verjaardagsfeestje, een huwelijksfeest of gewoon een feestje wilt organiseren, een silent disco op een landgoed is een bijzondere manier om het te doen.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×