Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #39: Nachtclub

Een silent disco geven in een nachtclub is een unieke ervaring voor zowel de deelnemers als de locatie zelf. In plaats van dat de muziek door de luidsprekers schalt, dragen de deelnemers draadloze koptelefoons waardoor de muziek alleen voor hen hoorbaar is. Dit zorgt voor een intieme sfeer en geeft de deelnemers de vrijheid om te dansen op de muziek van hun keuze zonder de luide bas van de clubmuziek. Voor de locatie biedt een silent disco de mogelijkheid om verschillende muziekgenres te draaien zonder rekening te hoeven houden met het geluidsniveau. Bovendien kan het de club een nieuwe doelgroep aantrekken die op zoek is naar een alternatieve uitgaanservaring.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×