Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #40: Oude fabriekshal

Een silent disco organiseren in een oude fabriekshal kan een unieke en bijzondere ervaring bieden. De ruwe, industriële omgeving kan perfect dienen als achtergrond voor een nacht vol dans en muziek. Bovendien biedt de silent disco technologie een uitkomst in deze situatie, omdat het mogelijk is om het geluidsniveau te beperken en geen overlast te veroorzaken voor de omgeving. Door de koptelefoons op te zetten, kunnen de feestgangers zich volledig onderdompelen in de muziek en genieten van een feestelijke avond zonder geluidsoverlast. Het contrast tussen de historische omgeving en de moderne technologie zorgt voor een unieke en onvergetelijke ervaring voor alle deelnemers.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×