Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #42: Parkeergarage

Een silent disco geven in een parkeergarage kan een unieke en verrassende ervaring zijn voor zowel deelnemers als toeschouwers. Het harde beton en de hoge plafonds van de garage creëren een unieke akoestische omgeving, waardoor het geluid van de koptelefoons nog indrukwekkender kan klinken. De donkere en afgelegen locatie kan ook een gevoel van intimiteit en verbondenheid tussen de deelnemers creëren, terwijl ze dansen in hun eigen kleine bubbel van muziek. Bovendien zorgt de afgesloten ruimte van de parkeergarage ervoor dat het geluid niet weglekt naar de buitenwereld, wat degenen die niet deelnemen niet zal storen.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×