Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #43: Pretpark

Een silent disco geven in een pretpark is een unieke en leuke manier om het park te ervaren. In plaats van luide muziek die door het hele park schalt, kunnen de deelnemers aan de silent disco hun favoriete nummers beluisteren via draadloze hoofdtelefoons. Dit betekent dat ze niet alleen kunnen genieten van hun eigen muziekkeuze, maar ook van de attracties en het park in alle rust kunnen ervaren. Bovendien zorgt een silent disco voor minder geluidsoverlast voor andere bezoekers van het pretpark, wat de ervaring voor iedereen aangenamer maakt. Het is een leuke en originele manier om een dagje uit in het pretpark af te sluiten en het plezier nog even voort te zetten.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×