Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #47: Skatebaan

Een silent disco op een skatebaan is een unieke en energieke ervaring. De combinatie van dansen op muziek en skaten zorgt voor een spannende en uitdagende sfeer. Omdat de muziek alleen te horen is via de hoofdtelefoons, kan iedereen zelf bepalen welk nummer ze willen horen en hoe hard ze het willen hebben. Dit geeft deelnemers de vrijheid om hun eigen feestje te maken terwijl ze rondrijden op de skatebaan. Bovendien biedt de skatebaan genoeg ruimte voor iedereen om te dansen en te skaten zonder elkaar in de weg te zitten. Al met al is een silent disco op een skatebaan een geweldige manier om samen te komen en plezier te hebben op een unieke locatie.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×