Logo Silent Disco

Locatie voor een silent disco tip #54: Voetbalveld

Een silent disco geven op een voetbalveld kan een unieke en energieke ervaring zijn voor zowel de deelnemers als toeschouwers. Het veld biedt genoeg ruimte om te dansen en te bewegen op de muziek, terwijl het stille aspect van de hoofdtelefoons zorgt voor een intieme en persoonlijke ervaring. Bovendien kan het gebruik van het voetbalveld als locatie een nieuwe en creatieve manier zijn om de sportomgeving te benutten voor andere activiteiten dan voetbalwedstrijden. Of je nu een professionele DJ inhuurt of zelf een afspeellijst samenstelt, een silent disco op een voetbalveld kan zeker voor een onvergetelijke avond zorgen.

Hoe het werkt: silent disco koptelefoons

Basisprincipes

Een silent disco koptelefoon bestaat uit een draadloze ontvanger en een zender. De zender stuurt de muziek naar de ontvangers, die de muziek vervolgens doorsturen naar de koptelefoons. De koptelefoons hebben oordopjes en een hoofdband voor comfortabel luisteren en dansen.

Batterijduur

Een goede batterijduur is belangrijk voor een silent disco koptelefoon, zodat deze de hele avond kan werken. Sommige koptelefoons hebben oplaadbare batterijen die tijdens de silent disco opgeladen kunnen worden. Onze koptelefoons gaan 6 tot 8 uur mee. Zo weet je zeker dat je onafgebroken kan dansen!

Meerdere kanalen

Onze silent disco koptelefoons hebben meerdere kanalen waarop de muziek kan worden afgespeeld. Dit betekent dat er meerdere DJ’s kunnen spelen of dat de deelnemers kunnen kiezen tussen verschillende muziekgenres. De deelnemers kunnen gemakkelijk switchen tussen de kanalen met behulp van een knop op de koptelefoon.

WAAROM SILENT DISCO KOPTELEFOONS HUREN BIJ ONS?

Met de laagste prijsgarantie van €2,95 excl. btw per koptelefoon kun je zeker zijn van de beste deal op de markt. Silentdisco.nl biedt altijd de laagste prijs en als je ergens anders een offerte vindt die goedkoper is, geven wij je een nog beter aanbod. Dus waarom zou je ergens anders gaan kijken?

Het seizoen is begonnen!

Iedereen geeft een feestje! Gelukkig hebben wij een ruime voorraad én de goedkoopste verhuur. Reserveer nu! 

×